Hakkımızda

Anasayfa Hakkımızda

Biz Kimiz?

Tanışalım

Otto Investing olarak yatırım danışmanlığı, proje geliştirme ve pazarlama, gayrimenkul satış ve mülk yönetimi alanlarında 10 yılın üzerinde deneyime sahip olan bir ekibiz. 2011 yılından bu yana her zaman üzerine koyarak ilerlediğimiz gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı faaliyetlerimizi, son 6 yıldır uluslararası düzeye taşıyarak vatandaşlık yatırım danışmanlığı özelinde uzmanlaştırdık. Türkiye’nin seçkin gayrimenkul danışmanlığı markası Otto34 Gayrimenkul 'ün girişimi olan Otto Investing olarak gayrimenkul ve yatırım danışmanlığındaki birikimimizi, çağın ihtiyaçları ile birleştirerek vatandaşlık yatırımı yapmak isteyenlere kusursuz hizmet sunmak için uzman kadromuzla kendimizi her geçen gün yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Otto Invest olarak vizyonumuz; vatandaşlık yatırımı danışmanlığında şeffaflık ve kusursuzluk, misyonumuz; en doğru ve ekonomik hizmeti sunmaktır. Siz de yatırım yolu ile Avrupa vatandaşı olmak için uzman ve deneyimli kadromuzla şimdi tanışabilir, kendiniz ve aileniz için en doğru adımı bizimle atabilirsiniz.

İletişime Geçin
Hakkımızda

12+

Yıllık Deneyim

about

Golden Visa

Yeni Hayatınız için En Büyük Destekçiniziz!

Güven. Dürüstük. Şeffaflık. Uzmanlık.

Misyonumuz

Önceliğimiz ekibimize yatırım yapmaktır. Çalışmaktan mutlu olduğumuz ekip arkadaşlarımız ile gayemiz yatırımcılarımızın dünya vatandaşı olmasıdır.

Vizyonumuz

Uluslar arası platformda, çağdaş ve yenilikleri takip eden aynı zamanda bu platformda öncülük eden bir şirket olmaktır.

Avantajlar

Neden Otto Investing ?

Otto Investing olarak tecrübeli ve uzman ekibimizle koşullarınıza özel olarak ihtiyaçlarınıza çözüm yolunu belirliyoruz. Size sunduğumuz yol haritasının tamamında ve yatırımınızın sonrasında, yaptığınız yatırımın size maksimum kazanç getirmesini ve tüm süreç boyunca olası risklerin ortadan kaldırılmasını sağlıyoruz.

Hisse Yatırımı – Ücretsiz Konaklama

Avrupa’da bir vatandaşlık hakkı kazanmak ve ücretsiz konaklama imkanı sunan en iyi yatırım fırsatını sunuyoruz. Avrupa’daki seçkin otellerin hisselerini satın alarak (suit oda , aile...

Detaylı Bilgi

Geri Alım & Kira Garantisi

Vatandaşlık yada Golden Visa için yatırdığınız tüm bedelin yatırım süreci boyunca tarafımızdan kontrolü ve geri dönüşünün hesaplanması yapılır.  Kısa ve uzun vadede yatırım tutarının...

Detaylı Bilgi

Mülk Yönetimi Tüm Detaylar

Mülk yönetimi, bir gayrimenkunun sahibi tarafından yönetilmemesi durumunda, bu gayrimenkulün yönetimini ve idaresini yapan bir hizmettir. Mülk yönetimi, gayrimenkulün bakımı, kiralama, satışı,...

Detaylı Bilgi

Deneyimli Danışman Kadrosu

Yatırım yapmak istediğiniz ülkenin ana dilini konuşan, vatandaşlık alanında uzman danışman ekibi.

Detaylı Bilgi

İletişim

Her Şey Hazır Şimdi Sizi Konuşalım!

Golden Visa programı ile Avrupa vatandaşlığına atacağınız ilk adımı profesyonel ve size özel planlamak, bunun için gereken en doğru yatırımı bulmak için iletişime geçmenizi bekliyoruz. Emlak yatırımı, yatırım fonu ya da bağış fark etmeksizin deneyimli yerel yatırım uzmanlarımız ile tamamen şeffaf bir yatırım sürecini bizimle deneyimleyin.

Hemen Şimdi Görüşelim

Yeni Bir Hayat Sizi Bekliyor

Kendiniz ve tüm aileniz için yeni bir hayat ve Avrupa pasaportu ile açılacak kapılar için şimdi harekete geçme zamanı. Size en uygun yol haritası ve ihtiyaçlarınıza özel çözümler için görüşmeye hazırız.