Otto Invest Danışmanlığı’nda

Yatırım yolu ile Portekiz Vatandaşı Olmak için

Şimdi Adımınızı Atın!

Uzmanlarımız ile Ücretsiz Görüşün
flag

Portekiz Vatandaşlığı

Ne Kazanacaksınız?

Otto İnvesting ; Hemen tapu teslim projeler ile süreci hızlandırır , ayrıca yaptığınız yatırımı istediğiniz zaman nakite çevirme imkanı sunar.

Portekiz Vatandaşlığı

Golden Visa sayesinde AB Vatandaşlığının kazandırdığı neredeyse her haktan faydalanırsınız.

Yatırımı Geri Alma

Yapacağınız yatırımı Golden Visa süreci sonrasında geri alırsınız.

Aile Hakları

Golden Visa programına eşinizi, çocuklarınız ve 65 yaş üstü ebeveynlerinizi dahil edebilirsiniz.

Serbest Dolaşım

Golden Visa programı ile tüm Avrupa Birliği ülkelerine rahatça seyahat edebilirsiniz

Otto Invest uzman danışman kadrosu ile

Yatırım Sürecine Başlayın!

Portekiz Vatandaşlığı ve Golden Visa edinimi amacıyla yapmış olduğunuz yatırımı, program sonunda kayıpsız ve karlı bir şekilde geri alırsınız. Satın aldığınız gayrimenkul bedelinin 5 yıl sonunda geri alım garantisi ve Euro bazında kira garantisi sistemleri, Otto Invest için çalışan Portekizli avukatlar tarafınca sağlanır.

İletişime Geçin
woman

Süreçten Sonra Anapara Güvencesi

Yeni Bir Hayat İçin Küçük Bir Yatırım

Kendiniz ve aileniz için günümüz koşullarında gayet uygun sayılabilecek bir tutarda yapacağınız yatırımla 5 yılda Avrupa vatandaşı olmak için bir mail ya da telefon kadar uzaktayız. Siz de en az 500.000 Euro bedelle yapacağınız yatırımla Portekiz Golden Visa programına başvurmak için bizimle iletişime geçin hem kar edin hem de 5 yılın sonunda yatırımınızı geri alırken Avrupa Vatandaşlığınızı kazanın. Yatırım yolu ile AB Vatandaşlığı ve Golden Visa programını ekonomik, hızlı ve şeffaf bir süreçle sizin için yöneten Otto Invest ekibi ile şimdi tanışın, Avrupa hayalinizi ertelemeyin.

İletişime Geçin
woman

Sürekli Yanınızdayız!

Neden Otto Invest?

Otto Invest olarak yatırım danışmanlığı, proje geliştirme ve pazarlama, gayrimenkul satış ve mülk yönetimi alanlarında 10 yılın üzerinde deneyime sahip olan bir ekibiz. 2011 yılından bu yana her zaman üzerine koyarak ilerlediğimiz gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı faaliyetlerimizi, son 6 yıldır uluslararası düzeye taşıyarak vatandaşlık yatırım danışmanlığı özelinde uzmanlaştırdık. Türkiye’nin seçkin gayrimenkul danışmanlığı markası Otto34.com’un girişimi olan Otto Invest olarak gayrimenkul ve yatırım danışmanlığındaki birikimimizi, çağın ihtiyaçları ile birleştirerek vatandaşlık yatırımı yapmak isteyenlere kusursuz hizmet sunmak için uzman kadromuzla kendimizi her geçen gün yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyoruz.

İletişime Geçin


Ücret Hesaplama

Avrupa Vatandaşlığı’na Giden Süreç Nasıl İşliyor?

Nasıl Çalışıyoruz?

Sizin ve tüm ailenizin Avrupa Vatandaşlığı alması ve yatırımınızın en iyi geri dönüşü sağlaması sürecindeki adımlara beraber bakalım.

1
Tanışma & Ön Görüşme
Siz ve aileniz için en uygun yatırım seçeneklerini değerlendiriyor ve en faydalı olana karar veriyoruz.
2
Yatırım & Başvuru
Portekiz’e seyahat ekibimiz ile seyahatimizi yapıyoruz. Seçilen yatırım çeşidi ile ilgili satın alma işlemlerinizi tamamlıyoruz. Devamında Portekiz Golden Visa başvurularınızı hukukçu ekibimizle tamamlıyoruz. Sonrasında yılda sadece 1 hafta Portekiz’de bulunmanız yeterli oluyor.
3
Vatandaşlık Süreci
Başvuru onayı sonrasında 6 ila 8 ay içinde Golden Visa kartlarınızı alıyor ve 5. Yılın sonunda programa dahil ettiğiniz tüm aileniz için Vatandaşlık başvurunuzu yapabiliyorsunuz.